• LAST VAN VANDALISME
  • LAST VAN VANDALISME

  • OF UW PAND BEVEILIGEN TEGEN INBRAAK?

  • UW SPULLEN ZIJN SAFE
  • UW SPULLEN ZIJN SAFE

  • ACHTER EEN ROLLUIK OF ROLDEUR VAN VERMIJ

  • DAN GAAT DEZE JONGEN
  • DAN GAAT DEZE JONGEN

  • AAN UW PAND VOORBIJ

 • Vorige
 • Volgende

Het bedrijf

Vermij rolluiken - roldeuren BV houdt zich al meer dan 30 jaar actief bezig met het produceren en monteren van beveiligingsrolluiken. We beheersen een totaalpakket op het gebied van bouwkundige beveiligingen. Wij zoeken altijd naar een pasklare oplossing die geheel aan de eisen voldoet die door u gesteld wordt. Of het nu gaat om het beveiligen van winkels, bedrijfsgebouwen of opslagruimtes of om het repareren en het onderhouden hiervan: Vermij voert het uit. Alle activiteiten, vanaf aanbieding tot onderhoud wordt door een enthousiast team geheel in eigen beheer uitgevoerd. Kortom, de combinatie van advies, levering, installatie tot en met onderhoud en service maakt van Vermij een uiterst betrouwbare partner.

  • gesloten-karakter-plaatsen-bij-montage

Montage

Eigen montageploegen zorgen voor een perfecte installatie aan de gevel. Hier wordt rekening gehouden met alle aspecten die nodig zijn om een probleemloos en storingsvrij product te garanderen. Alle monteurs van vermij beschikken over het diploma VCA-basisveiligheid en de hoofdmonteurs/leidinggevende over het diploma VCA-leidinggevend. De montagewagens beschikken over alle hulpmiddelen die een goede en veilige montage waarborgt. Indien gewenst worden de montagetijden zo afgestemd met de wensen van de afnemer dat overlast en/of omzetderving tot een minimum beperkt wordt.

  • Perfo

Bedrijfsprofiel


Wat is het werkveld van Vermij rolluiken BV

De focus van Vermij rolluiken BV ligt op het bouwkundig beveiligen van winkels, bedrijfsgebouwen en opslagruimtes de algemene bouw en industriële dienstverlening. De positie in de markt van de organisatie is dat Vermij rolluiken BV een landelijke aanbieder is met een grote aanwezigheid in retail.

Welke diensten en producten worden er geleverd

Vermij rolluiken BV levert diverse producten en diensten op gebied van bouwkundige bedrijfsveiligheid. Met name rolluiken, rolhekken en transparante rolluiken maar ook brandvertragende rolschermen en/of roldeuren. De productie hiervan gebeurt vanuit de fabriek te Amsterdam (Sloterdijk).

Hoeveel klanten heeft Vermij rolluiken BV
Vermij rolluiken BV heeft inmiddels aan meer dan 5000 klanten diensten mogen leveren. Een groot deel is de retail maar ook (semi)overheid alsmede de aannemerij behoort tot een vaste kern.

Hoeveel werknemers heeft Vermij rolluiken BV
Vermij rolluiken BV bestaat momenteel uit een groep van circa 15 enthousiaste medewerkers. Tevens faciliteren wij een 24/7/365 om zo onze klanten de zekerheid te bieden dat wij bij een mogelijke calamiteit te bereiken zijn.
 

  • kantoor vermij rolluiken - roldeuren

Leveringsprogramma

Op zoek naar een op maat gesneden preventief product dat perfect past bij uw situatie en uw eisen? Wij bekijken graag samen met u de vele mogelijkheden tijdens een oriënterend gesprek. Op deze website krijgt u een indruk van ons aanbod:


 • Rolluiken
 • Rolhekken
 • Branddeuren
 • Schuifhekken
 • Zonwering

  • Rolhek G-serie

Fabricage

Alle producten worden bij Vermij in eigen fabriek gefabriceerd. Doordat wij vanaf begin tot het eind de gehele productie in eigen hand hebben kunnen wij ook hier onze hoge kwaliteitseisen waarborgen. Bepaalde onderdelen komen als halffabrikaat binnen, denk hierbij aan de motoren, lagers en lengte profielen. Ook al deze onderdelen voldoen aan alle strikte kwaliteits-eisen die Vermij aan haar producten stelt.
 


Wat is de visie en missie van Vermij rolluiken BV

De missie van de organisatie is om winkels en bedrijven bewust te maken van de risico's en hoe veilig te handelen. Door het continu te innoveren en verbeteren van onze producten en diensten op een wijze van flexibiliteit en vakkennis, die optimaal aansluit bij de verwachtingen van de opdrachtgever. Als missie heeft Vermij rolluiken BV een belangrijke rol te vervullen voor winkels en bedrijven in allerlei sectoren voor een kwalitatieve en veilige werkomgeving.

Wat is de strategie van Vermij rolluiken BV
Door onze positie verder te verstevigen en ons te blijven onderscheiden als specialist op onze vakgebieden willen wij, ook op de lange termijn, een dermate vakkundig en kwalitatief hoogwaardig beveiligingsproduct opleveren dat niet alleen onze bestaande klanten behouden blijven maar ook nieuwe relaties de weg naar Vermij rolluiken BV zullen gaan vinden. Wij hebben een uniek aanbod van producten en diensten waarbij we onze klanten kunnen helpen en adviseren met alle zaken op gebied van bedrijfsbeveiliging. Veel gehoord is dat Vermij rolluiken BV erg snel & flexibel is, dit is ook iets wat wij vooral in stand willen houden.
 

Vakorganisatie

Vermij is aangesloten bij de landelijke branche-vereniging (ROMAZO), rolluiken-, markiezen-, en zonweringbedrijven. ROMAZO zorgt voor de vaststelling van kwaliteitsnormen, de vaststelling van goede garantievoorwaarden en het bevorderen van de vakbekwaamheid van de leden.

Tevens is Vermij aangesloten bij het NCP Nationaal Centrum voor Preventie en mag zich dus een erkend Borg rolluik beveiligingsbedrijf noemen. Ook dit geeft u de zekerheid dat al onze producten aan alle eisen voldoen die verzekeringsmaatschappijen stellen. Vermij is zowel VCA als ISO9001 gecertificeerd respectievelijk onder registratienummers NL8000412 en NL9000514.

Vacatures

Ervaren rolluiken monteur


Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren rolluiken monteur voor het monteren, onderhouden en repareren van beveiligingsrolluiken. In het bezit van rijbewijs B-E, in het bezit VCA-1, of bereid deze curcus te volgen.

Interesse? Mail dan naar: